Ny koordinator på KLYS – Evelina Lundkvist

Ny koordinator på KLYS – Evelina Lundkvist
21 november, 2017 Jessica Lindeberg

Ny koordinator på KLYS – välkommen Evelina Lundkvist

Evelina Lundkvist är från och med 11 december KLYS nya administratör/koordinator och kommer att ansvara för administration, ekonomi och kommunikation samt evenemang och seminarier.

Hej Evelina och välkommen som ny koordinator på KLYS! Vad ser du fram emot med ditt nya jobb?
– Hej, tack för det! Mycket, men framförallt ser jag fram emot att få delta i KLYS viktiga arbete för landets kulturskapare!

Vad har du gjort tidigare som du tar med dig till KLYS?
– Närmast kommer jag från en redovisningsbyrå där jag jobbat som redovisningskonsult, innan dess arbetade jag som administrativ assistent på ett läkemedelsbolag. Jag har ett starkt kulturintresse och har bl.a. studerat konstvetenskap och etnologi vid Stockholms Universitet. Jag hoppas att min yrkeserfarenhet inom ekonomi och administration tillsammans med mitt kulturintresse kommer att bidra med något positivt till KLYS.

Vilken konst-/kulturupplevelse längtar du efter?
– Å det finns så mycket! Jag ska se ”Oidipus/Antigone” på Dramaten och planerar att se utställningen ”Den moderna kvinnan” på Millesgården. Ska jag ta mig utanför Stockholm och Sverige vill jag gärna resa till New York och besöka MoMA.

Foto: privat